Jaarwisseling 2023/2024

Op zondag 31 december sluiten we 2023 af en start op maandag 1 januari het jaar 2024. Op deze pagina leest u alle belangrijke informatie over de jaarwisseling in Rijswijk.

Activiteiten en openingstijden

Activiteiten in de kerstvakantie

Logo Expeditie Rijswijk

Nog geen plannen in de kerstvakantie? Goed nieuws! Er zijn in Rijswijk allerlei activiteiten om jou een toffe kerstvakantie te bezorgen:

Aangepaste openingstijden gemeente Rijswijk

Logo Gemeente Rijswijk

Op maandag 25 december 2023, dinsdag 26 december 2023 (kerst) en maandag 1 januari 2024 (nieuwjaarsdag) zijn het Huis van de stad, het Rijswijks Contact Centrum (RCC), de publieksbalies en het parkeerloket van de gemeente Rijswijk gesloten. Het Digitaal Parkeerloket is wel elke dag open voor het verlengen van de parkeervergunningen. Kijk voor meer informatie over de openingstijden van de publieksbalies en het maken van een afspraak op www.rijswijk.nl/contact

Lees hier meer over de aangepaste openingstijden van het Financieel Servicepunt (FSP) en Werkgevers Servicepunt (WSP), Sociaal wijkteam en het Jeugdteam, Informatiecentrum RijswijkBuiten en Jeugdgezondheidszorg (JGZ).

Nieuwjaarsreceptie 2024

nieuwjaarsvoorstelling gemeente rijswijk

Op woensdag 10 januari 2024 was er een nieuwjaarsvoorstelling en -receptie plaats in de Rijswijkse Schouwburg. Met een gevarieerde theatervoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg van talenten van Trias, Centrum voor de Kunsten, het Rijswijks Jeugdtheater en Balletstudio Marijke de Roo luidt het college van burgemeester en wethouders het nieuwe jaar in. De nieuwjaarsreceptie vond aansluitend aan de voorstelling plaats. Kon je er niet bijzijn? Bekijk de terugblik op de succesvolle avond.