The Hunt Rijswijk nu al een groot succes

Op zaterdag 19 augustus tussen 13.00 en 21.00 uur vindt The Hunt plaats. Tijdens dit spel moeten 'voortvluchtigen' alles op alles zetten om uit de handen van de politie en handhaving te blijven. Het spel lijkt nu al een groot succes te worden. Alle plekken zitten namelijk al vol. Je kunt je dus niet meer aanmelden voor The Hunt.

Meer dan een spel

The Hunt is een manier om Rijswijkse jongeren tussen de 13 en 23 jaar oud op een leuke en laagdrempelige manier in aanraking te laten komen met de politie en handhaving. Het spel is bedoeld om politie, handhaving en jongeren dichter bij elkaar te brengen. 

The Hunt Rijswijk wordt georganiseerd in samenwerking met de politie, handhaving Nederland, gemeente Rijswijk, jongerenwerkers van Welzijn Rijswijk, Haaglanden Beweegt en Ep!c Youth.

Wij zijn enorm verrast over hoe enthousiast mensen op The Hunt reageren. Ik kijk er naar uit om op een leuke manier met jongeren in contact te komen. Ik ben benieuwd hoeveel er kunnen ontsnappen.

Jay Thiele
Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) bij gemeente Rijswijk

Praktische informatie 

Het avontuur vindt plaats in het Wilhelminapark. Het park zal drukker zijn dan normaal. Het spel start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. 

Tijdens de activiteit zullen er foto’s en video’s gemaakt worden. Deze kunnen voor promotiedoeleinden ingezet worden. 

Meer weten?

Meer informatie over The Hunt is te vinden op Haaglandenbeweegt.nl of bekijk onderstaande flyer (klik op de afbeelding om de volledige grootte te zien). 

Flyer