Huis van de stad Rijswijk gesloten op 16 en 23 september

Van 5 september tot en met 23 september zijn er werkzaamheden aan de stroomvoorziening van het Huis van de stad Rijswijk. Door de werkzaamheden is er van 5 tot en met 22 september een alternatieve mindervalidetoegang. Op zaterdag 16 september en zaterdag 23 september is het Huis van de stad vanwege veiligheidsredenen geheel gesloten voor bezoekers.

Andere mindervalidetoegang

Tijdens de werkzaamheden (dinsdag 5 tot en met vrijdag 22 september) wordt het gebied rechts van de trap afgesloten, waardoor de lift niet bereikbaar is. Bezoekers met rolstoel, scootmobiel of die vanwege andere redenen de trap niet kunnen gebruiken, kunnen naar binnen via een hellingbaan. Deze hellingbaan bevindt zich aan de kant van het Rijswijkse Bos. Bezoekers worden omgeleid met borden. Ook zijn de gastvrouwen en -heren beschikbaar voor assistentie en vragen. Vanaf maandag 25 september is de lift weer toegankelijk.

Twee zaterdagen gesloten

De werkzaamheden betekenen dat de Bibliotheek aan de Vliet en Trias, Centrum voor de Kunsten op zaterdag 16 en zaterdag 23 september gesloten zijn. Geleende bibliotheekboeken of -materialen met een einddatum op 16 september of 23 september worden automatisch verlengd tot en met 30 september. Trias informeert zo spoedig mogelijk al haar zaterdagcursisten rechtstreeks over twee alternatieve lesdagen.

Zie hieronder een plattegrond van de omleidingsroute. Of download hier de beschrijving van de omleidingsroute met foto's.
 

Omleiding route huis van de stad
De omleidingsroute voor mindervaliden bij het Huis van de stad, geldend van 5 tot en met 15 september.