Verleng op tijd uw parkeervergunning voor 2024

Had u in 2023 een parkeervergunning en wilt u deze verlengen voor 2024? Of wilt u een nieuwe parkeervergunning aanvragen? U kunt dit vanaf deze week weer eenvoudig online regelen. Zorg ervoor dat u de vergunning in ieder geval uiterlijk 31 december 2023 verlengt of aanvraagt, zodat deze op tijd ingaat.

Hoe werkt het?

  • Voor het aanvragen van de parkeervergunning gaat u naar het Digitaal Parkeerloket.
  • Hier logt u in met uw DigiD (voor particulieren) of eHerkenning (voor bedrijven).
  • Controleer uw contactgegevens en de gegevens van uw vergunning en betaal met iDEAL.

Zo werkt het Digitaal Parkeerloket.

Heeft u nog geen DigiD of eHerkenning? Vraag hier uw DigiD aan of Vraag hier eHerkenning aan (houd rekening met een aantal dagen verwerkingstijd).

Hulp bij de aanvraag

Kent u mensen die hulp nodig hebben bij het aanvragen van de digitale parkeervergunning, of bij het aanvragen van DigiD? Bied uw hulp aan, bijvoorbeeld aan de buren. Heeft u zelf hulp nodig op de computer? U kunt naar een Informatiepunt Digitale Overheid gaan. In Rijswijk is dat de Bibliotheek aan de Vliet (Generaal Spoorlaan 2). Hier kunt u iedere woensdag van 14.00 - 16.00 uur terecht.

Contact opnemen

Lukt het niet met de digitale aanvraag? Bel dan naar telefoonnummer 14070 (optie 4 voor Rijswijk en dan optie 1 voor Parkeren). Indien nodig, maken we met u een afspraak op het stadhuis. Fysieke afspraken bij het parkeerloket zijn mogelijk vanaf 27 november. Wij helpen u graag verder.

Heeft u andere vragen? Stuur een e-mail naar parkeerloket@rijswijk.nl.

Meer informatie

Meer informatie over parkeren in Rijswijk staat op de pagina over parkeren in Rijswijk. Hier vindt u de tarieven, de betaald parkeergebieden en antwoord op veelgestelde vragen. Een uitgebreide, stap-voor-stap uitleg voor het aanvragen en verlengen van parkeervergunningen kunt u downloaden in het Digitaal Parkeerloket.