Verjaardagsbox van Stichting Jarige Job

Algemeen

Elk kind heeft recht op het vieren van zijn of haar verjaardag. Dit is helaas niet voor elk kind vanzelfsprekend. Daarom heeft de gemeente Rijswijk een samenwerking met Stichting Jarige Job. Inwoners van Rijswijk die een Ooievaarspas hebben kunnen ook een verjaardagbox van Stichting Jarige Job aanvragen voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar of die 4 jaar worden. Deze box heeft een waarde van € 35 en bevat onder andere versiering, ingrediënten om een taart te maken, traktaties voor op school en cadeautjes voor de jarige.

Omschrijving

Heeft u een laag inkomen en kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar of die 4 jaar worden en nog geen actieve ooievaarspas? Vraag dan de Ooievaarspas aan. In deze aanvraag kunt u aangeven of u ook de verjaardagsbox wilt. Doe uw aanvraag via de knop 'Direct regelen'.

Heeft u wel een actieve Ooievaarspas en kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar of die 4 jaar worden? Doe dan direct uw aanvraag via de knop 'Direct regelen'.

Als uw Ooievaarspas is aangevraagd en u kunt geen verjaardagsbox aanvragen bel dan met het Rijswijks Contact Centrum op telefoonnummer 14 070 (optie 4) voor een formulier.

Aanvragen

Actieve Ooievaarspas

Als u een actieve ooievaarspas heeft, dan kunt u direct een aanvraag doen via de knop 'Direct regelen'.

Nog geen (actieve) Ooievaarspas

Vul online het aanvraagformulier stap voor stap in. Zorg ervoor dat u alles invult tot de laatste vraag. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen bekijken wij of u een Ooievaarspas kunt krijgen. 

Heeft u uw Ooievaarspas al aangevraagd, maar kunt u geen verjaardagsbox aanvragen? Bel dan met het Rijswijks Contact Centrum op telefoonnummer 14 070 (optie 4) voor een formulier.

Meer info over de verjaardagsbox vindt u de website van Stichting Jarige Job.

Voorwaarden

U kunt een Ooievaarspas aanvragen als:

Bekijk of u met uw inkomen in aanmerking komt voor een Ooievaarspas.

U kunt een verjaardagsbox van Stichting Jarige Job aanvragen als:

  • Als u een actieve Ooievaarspas heeft.
  • Een kind heeft in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Hoelang gaat het duren?

let op: vraag de verjaardagsbox op tijd aan. Het kan 3 tot 4 maanden duren voordat uw aanvraag verwerkt is. Als u de aanvraag op tijd doet, dan ontvangt u meestal 1 tot 2 weken voor de verjaardag van uw kind een e-mail van Stichting Kei. Hierin staat dat u binnenkort nog een mail krijgt met een track and trace code. Dit is een link waarmee u kunt zien wanneer de box bij u bezorgd wordt.

Kosten

Als u recht heeft op de vejaardagsbox is deze voor u gratis. De verjaardagsbox heeft een waarde van € 35,00.