Kinderen en Geldzaken

Algemeen

Wilt u sparen voor de studie van uw (klein)kind? Of heeft u ondersteuning nodig bij het rondkomen met kinderen? Het Startpunt Geldzaken biedt verschillende geldplannen aan. Deze helpen u stap voor stap om uw geldzaken in balans te brengen en te houden. Zo haalt u meer uit uw geld.

Wat is het Startpunt Geldzaken?

Het Startpunt Geldzaken helpt mensen om hun geldzaken in balans te brengen en te houden. Dit doen zij door verschillende Geldplannen aan te bieden.  Er zijn Geldplannen voor huishoudens in verschillende omstandigheden. Ook voor gezinnen. 

Ga naar Startpunt Geldzaken

Hoe werkt het?

U kiest een Geldplan dat het beste past bij uw situatie. U geeft anoniem antwoord op enkele vragen over uw persoonlijke situatie. Hierna krijgt u een actieplan met concrete stappen die makkelijk uit te voeren zijn.

De Geldplannen

Geldplannen voor gezinnen

Er zijn verschillende Geldplannen. Zo is er altijd een Geldplan dat aansluit bij uw situatie. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende Geldplannen voor gezinnen:

  1. Het Geldplan Rondkomen met kinderen leidt ouders en hulpverleners naar regelingen die helpen om de kosten voor kinderen te dragen.
  2. Het Geldplan Studie (klein)kind is er voor ouders en grootouders die geld apart kunnen zetten voor de studie van hun (klein)kind, om hoge studieschulden te helpen voorkomen.
  3. Het Geldplan Bijna 18 is er voor jongeren, hun ouders en begeleiders, om te zien wat er geregeld moet worden voordat men 18 wordt en wat er dan nog meer verandert.

Meer informatie over Startpunt Geldzaken

Meer informatie is te vinden op de website van het Nibud. Klik hier voor meer informatie.

FSP Serviceteam

Heeft u (tijdelijk) moeite om rond te komen? U staat er niet alleen voor! Het FSP Serviceteam staat voor u klaar. Het FSP Serviceteam biedt ondersteuning en geeft tips en advies voor meer grip op uw geldzaken.

De spreekuren van het FSP Serviceteam zijn op maandag en donderdag van 09.00 tot 16.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. De hulp is altijd gratis. 

Het FSP Serviceteam is bereikbaar door te bellen naar 14 070 of door te mailen naar serviceteam@rijswijk.nl.

Bezoekadres FSP Serviceteam

Wijkcentrum Stervoorde
Dr. H.J. van Mooklaan 1
2286 BA Rijswijk

Logo FSP financieel servicepunt