FSP Serviceteam Rijswijk

Heeft u (tijdelijk) moeite om rond te komen? U staat er niet alleen voor! Iedere maandag en donderdag van 9.00 - 16.00 uur kunt u bij het FSP Serviceteam terecht voor ondersteuning. Tijdens deze vrije inloopspreekuren wordt er gekeken naar een oplossing voor uw situatie. Het FSP Serviceteam biedt ondersteuning en geeft tips en advies voor meer grip op uw geldzaken. Ook helpen zij met het zetten van de eerste stap naar Schuldhulpverlening wanneer dit nodig blijkt ze zijn. Deze hulp is altijd gratis.

De papieren sociale kaart

De papieren sociale kaart maakt op een toegankelijke manier zichtbaar waar u terecht kunt voor hulp op het gebied van geldvragen en geldzorgen. In de papieren sociale kaart zijn twee routes opgenomen.

Route 1: vragen over geld
Volg de eerste route als u vragen heeft over geld. Denk aan vragen over budgetteren of vragen als gevolg van een financiƫle verandering in uw leefsituatie.

Route 2: meerdere (problematische) schulden
Volg de tweede route als u te maken heeft met meerdere (problematische) schulden. Via deze route wordt gekeken welke schuldregeling kan worden ingezet om uw schulden op te lossen.

Daarnaast bevat de papieren sociale kaart ook andere handige informatie. Zoals de Geldfit-test, waarmee u binnen een paar minuten overzicht krijgt in uw financiƫle situatie.

Heeft u vragen over de papieren sociale kaart? Neem dan contact op met het FSP Serviceteam. Dit kan door te bellen naar 14 070 of door te mailen naar serviceteam@rijswijk.nl. Het FSP Serviceteam is bereikbaar op maandag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Papieren Sociale Kaart Rijswijk.pdf

Inloopspreekuren, wanneer en waar?

Het FSP Serviceteam zit iedere maandag en donderdag van 9.00 - 16.00 uur voor u klaar in het Wijkcentrum Stervoorde (Dr. H.J. van Mooklaan 1). Zij kunnen u het best helpen als u uw legitimatiebewijs en actuele gegevens meeneemt naar het inloopspreekuur. Het FSP Serviceteam is bereikbaar via het telefoonnummer: 14070 of per mail via serviceteam@rijswijk.nl.

Het FSP Serviceteam kan u helpen met:

  • Het begeleiden bij het zelf regelen van een betalingsachterstand.
  •  Het vinden van iemand die u helpt bij het ordenen van uw administratie.
  • Het uitzoeken en hulp bieden voor welke regelingen en voorzieningen u in aanmerking kunt komen.
  • Het inzichtelijk maken van uw inkomsten en uitgaven.
  • In contact komen met ondersteuners die u met andere vragen kunnen helpen.
  • Het geven van algemene besparingstips en budgetadvies.

Contact

Wilt u meer weten over het FSP Serviceteam en wat zij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via: 

Telefoonnummer: 14070
E-mailadres: serviceteam@rijswijk.nl 

Logo FSP financieel servicepunt