Energiefixers en VvE advies

Algemeen

De komende jaren schakelt Rijswijk over naar een duurzame toekomst. We gaan minder fossiele brandstoffen gebruiken en stappen over naar schone energiebronnen. Dit doen we stap voor stap en samen.

Energiefixers

Wilt u weten hoe u meer energie kunt besparen in uw huis? De Energiefixers van Just for You komen graag bij u langs om u tips en advies te geven. Of om meteen iets doen: zoals tochtstrips plakken, ledlampen ophangen of een waterbesparende douchekop ophangen. Gratis! Maak online een afspraak met onze Energiefixers. U kunt ook bellen naar 0681425493 of een e-mail sturen naar afspraak@justforyourijswijk.nl.

Energieadvies aan huis

Bent u eigenaar van een eengezinswoning en wilt u uw huis beter isoleren om meer energie te besparen? Maar weet u niet goed waar u moet beginnen en zou u graag een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en kosten willen? Als de WOZ-waarde van uw woning in 2023 lager is dan de NHG-grens (€ 405.000,-) dan kunt u een afspraak maken met een onafhankelijk adviseur voor een gratis energieadvies aan huis. Meer weten? Kijk hier voor de voorwaarden en het maken van een afspraak.

Advies voor VvE's

Wilt u uw VvE klaar maken voor de duurzame toekomst, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Met een gratis QuickScan brengen we de mogelijke verduurzamingsmaatregelen voor uw VvE in beeld en geven we aan welke stappen u moet zetten om dit in gang te zetten. Meer weten? Kijk hier voor de voorwaarden en het maken van een afspraak.

Energycave

In de Energycave bundelen bedrijven, onderwijs en overheid de krachten rondom geothermie en energietransitie. We werken samen aan slimme innovaties en kennisoverdracht. 

In het Experience Center van de Energy Cave informeren, innoveren en demonstreren we allerlei zaken rondom geothermie en de energietransitie. Het is een ontmoetingsplek voor inwoners, beleidsmakers, studenten en bedrijven; om te leren, te inspireren en te verbinden. 

De  boortoren van innovatielab  RCSG maakt deze locatie compleet en geeft de unieke mogelijkheid om technische innovaties rondom boortechnieken te faciliteren en realiseren. Zo werken we samen aan kansen en energie voor de toekomst.