Doe mee aan de inkoopactie voor zonnepanelen

Wilt u uw eigen stroom opwekken? Doe mee aan onze speciale inkoopactie voor zonnepanelen! Door zelf groene stroom op te wekken draagt u bij aan een duurzame toekomst, en kunt u flink besparen op uw energierekening. Wij helpen u graag op weg. Samen met het Regionaal Energieloket organiseren we een centrale inkoopactie voor zonnepanelen. Zo kunt u snel, eenvoudig én tegen een scherpe prijs uw eigen zonne-energie gaan opwekken.

Zo werkt de actie

  • Stap 1: Meld u vrijblijvend aan voor de online informatieavond op dinsdag 12 september van 19.30 tot 20.30 uur. Dit is niet vereist om mee te doen met de actie.
  • Stap 2: Na de informatieavond kunt u zich inschrijven voor de actie via de website van Regionaal Energieloket. Inschrijvingen zijn in principe geopend tot en met dinsdag 31 oktober. Wel zijn we genoodzaakt een maximum aantal inschrijvingen aan te houden. Dit kan betekenen dat de inschrijvingen eerder sluiten. 
  • Stap 2: Na uw aanmelding neemt de installateur contact met u op om te bepalen wat er voor uw woning mogelijk is.
  • Stap 3: Op basis van het gesprek met de installateur ontvangt u een persoonlijke en vrijblijvende offerte.
  • Stap 4: Gaat u akkoord met de offerte? Dan spreekt u af wanneer de zonnepanelen worden geplaatst. De werkzaamheden duren gemiddeld 1 dag.

Op de website van Regionaal Energieloket leest u meer over deze actie.

Let op: deze actie is voor woningeigenaren van eengezinswoningen. Wilt u als VvE aan de slag met zonnepanelen? Neem dan contact met ons op via: schakeltover@rijswijk.nl.

Meer weten? Meld u aan voor de online informatieavond

Op dinsdag 12 september organiseren we van 19.30 tot 20.30 uur een online informatieavond. We vertellen u meer over de actie en u kunt al uw vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur. Meld u gratis aan via deze link.