Bestemmingsplan Campus At The Park ter inzage

Het bestemmingsplan voor het project Campus At The Park ligt vanaf 22 december 2023 tot en met 1 februari 2024 ter inzage.

Het bestemmingsplan beschrijft hoe het voormalig Shell-terrein tussen de Volmerlaan, Visseringlaan, Lange Kleiweg en de Kessler Park verandert naar een levendige campus.

Campus At The Park

Op de campus komt een park met ongeveer 1.900 woningen en voorzieningen voor ontmoeting, cultuur en ontspanning. In de eerste fase worden ongeveer 700 woningen voor studenten gebouwd.  De bedrijfsgebouwen van het voormalig Shell-complex bieden ruimte voor bedrijven. Campus At The Park is een initiatief van Kadans Science Partner en Hagenaar Vastgoed.

Procedure

Van 22 december 2023  tot en met 1 februari 2024  kunt u het bestemmingsplan ‘Campus At The Park’ inzien in het Huis van de Stad Rijswijk (Generaal Spoorlaan 2) of op www.officielebekendmakingen.nl. Binnen deze periode heeft u ook de tijd een ‘zienswijze’ in te dienen. Dit betekent dat u uw mening kunt geven over de plannen. U geeft aan met welke punten u het wel of niet eens bent en waarom.

Informatieavond Campus At The Park

Op dinsdag 9 januari van 19.00 uur tot 20.30 uur kunt u met vragen over het plan Campus At The Park terecht tijdens een informatieavond. U bent welkom op het voormalig Shell-terein (Kessler Park 1, Rijswijk). Hier zijn medewerkers van de projectontwikkelaars en gemeente Rijswijk aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Aanmelden voor de avond is niet nodig en u kunt binnenlopen wanneer u wilt.

Impressie at the park