Zo schakelt Rijswijk over

Hieronder leest u nieuwsberichten en lopende acties.

schakelt over nieuws

 • Informatiebijeenkomsten Aardgasvrij wonen in Hoekpolder en Strijp

  De komende jaren schakelt Rijswijk over naar een duurzame toekomst. We gaan minder fossiele brandstoffen gebruiken en stappen over naar schone energiebronnen. In onze Transitievisie Warmte hebben we voor iedere buurt in kaart gebracht welke duurzame, energiebron het beste alternatief voor het aardgas is.

 • Verduurzaming aan de Schoolstraat

  De komende jaren schakelt Rijswijk over naar een duurzame toekomst. We gaan minder fossiele brandstoffen gebruiken en stappen over naar schone energiebronnen. Dit doen we stap voor stap én samen.

 • Natuurvriendelijk isoleren

  De komende jaren schakelt Rijswijk over naar een duurzame toekomst. We gaan minder fossiele brandstoffen gebruiken en stappen over naar schone energiebronnen. Dit doen we stap voor stap én samen. De eerste belangrijke stap: onze huizen beter isoleren en meer energie besparen.

 • Doe mee met de inkoopacties warmtepomp en isolatie

  De komende jaren schakelt Rijswijk over naar een duurzame toekomst. We gaan minder fossiele brandstoffen gebruiken en stappen over naar schone energiebronnen. Dit doen we stap voor stap én samen. De eerste belangrijke stap: onze huizen beter isoleren en meer energie besparen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw energierekening én woongenot.

 • Duurzame Huizen Route: Verduurzaming aan de Hammerskjöldlaan

  Als je langs het flatgebouw aan het einde van de Hammerskjöldlaan in Rijswijk loopt, valt het gelijk op dat hier flink verbouwd wordt. De grote hijskraan, meerdere containers en de opgestapelde deuren en kozijnen voor de deur zijn niet te missen. Dit gebouw ondergaat momenteel een grote duurzame renovatie. Het dak is geïsoleerd, de kozijnen zijn vernieuwd, er is triple glas geplaatst en de kopgevels zijn aangepakt.