Samen bouwen aan toekomstige talenten

Laat jongeren groeien – en groei zelf mee! Onze missie is om jongeren te inspireren en enthousiasmeren voor banen met toekomstperspectief. En ook Oom hen te helpen bij het maken van een studiekeuze dat bij hen past en waar ze gelukkig van worden. En dat doen we graag samen met Rijswijkse organisaties. Doe mee, inspireer toekomstig talent voor jouw sector. En laat de frisse blik van toekomstig talent ook uw organisatie inspireren, o.a. bij het oplossen van allerlei (maatschappelijke) vraagstukken.

Samen met JINC, helpen we jongeren aan een eerlijkere kans op de arbeidsmarkt. Door kennis en ervaring te delen en deuren te openen voor leerlingen, kunnen we samen bijdragen aan hun toekomst. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat nieuw talent dichter bij het bedrijfsleven komt, waarmee we een brug willen slaan tussen talent en arbeidsmarkt. Dat is een prachtig doel op zich. Maar samenwerken met JINC brengt meer! Niet alleen de kinderen worden sterker van onze projecten. Maar dat geldt ook voor de vrijwilligers die hun tijd en energie inzetten. En voor de bedrijven die geld en/of mankracht inzetten.

Samengevat levert het samenwerken de volgende resultaten op voor jouw organisatie:

  • Je helpt bij het oplossen van een maatschappelijk probleem Kansengelijkheid.
  • Als bedrijvenpartner geef je een mooie invulling aan jullie mvo-beleid.
  • Een impuls voor betrokken medewerkers (medewerkers krijgen de kans zich te ontwikkelen en iets te doen wat betekenisvol is).
  • Je enthousiasmeert jongeren voor jouw sector. Wat op korte termijn kan leiden tot stages of bijbanen met frisse inzichten, en later misschien wel tot talentvolle nieuwe medewerkers.

 Er zijn verschillende activiteiten waaraan u mee kunt doen:

Activiteiten

Opdrachtgever voor (maatschappelijke) vraagstukken

Leerlingen krijgen de kans om te werken aan projecten voor opdrachtgevers. 

Meer informatie

Ontdek de wereld van mogelijkheden

Inspireer leerlingen op het voortgezet onderwijs over mogelijkheden in hun toekomstige loopbaan.

Meer informatie