Ondernemerspeiling 2024 van start: doet u mee?

Ondernemers zijn belangrijk voor Rijswijk. Daarom willen we zorgen voor een goed ondernemersklimaat, met gemeentelijke voorzieningen en een dienstverlening die aansluiten bij de wensen van de Rijswijkse ondernemers. We horen via de ‘Ondernemerspeiling 2024’ graag wat u als ondernemer vindt van de bedrijfsomgeving en het ondernemersklimaat in Rijswijk. Ook horen we graag wat u vindt van uw contacten met de gemeente, heffingen, regeldruk en hoe u denkt over het verduurzamen van uw bedrijf. Op basis van alle reacties gaan wij aan de slag om onze gemeentelijke voorzieningen en dienstverlening waar mogelijk te verbeteren.

Voor wie is de ondernemerspeiling?

De Ondernemerspeiling 2024 is voor alle ondernemers in Rijswijk, ook niet-commerciële instellingen, verenigingen en stichtingen kunnen meedoen aan de peiling.

Hoe doet u mee?

Medio januari 2024 viel bij 3000 willekeurige bedrijven in Rijswijk de uitnodigingsbrief voor de ondernemerspeiling op de deurmat. Heeft u een uitnodigingsbrief ontvangen, maar de vragenlijst nog niet ingevuld? Doe dit dan via de unieke QR-code die in de uitnodigingsbrief staat (en maak geen gebruik van de link hieronder).

Heeft u geen uitnodigingsbrief ontvangen, maar wilt u wel graag mee doen? Dan kunt u de Ondernemerspeiling 2024 invullen via:  www.startvragenlijst.nl/rijswijk

Het invullen van de vragenlijst kan tot en met zondag 3 maart 2024 en duurt ongeveer 15 minuten. U geeft uw antwoorden anoniem door. 

Heeft u vragen?

Het onderzoek wordt uitgevoerd in samenwerking met I&O Research. Heeft u vragen over het invullen van de vragenlijst? Dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van I&O Research. Bel naar telefoonnummer 0800-0191 (gratis bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00) of mail naar helpdesk@ioresearch.nl