Gemeentegids

Algemeen

In de gemeentegids kunt u alles vinden over organisaties, instellingen en het bestuur van de gemeente Rijswijk. In de digitale gemeentegids kunt u eenvoudig contactgegevens op thema zoeken. De gemeentegids sinds 2016 niet meer als papieren gids te krijgen.

Omschrijving

De gemeentegids geeft een korte beschrijving van Rijswijk, de gemeentelijke organisatie en de samenstelling van het bestuur.

De gemeente biedt ook producten en diensten aan zoals een paspoort, vergunning etc. In de gids kunt u vinden welke (eventuele) benodigdheden u voor een aanvraag nodig hebt. Zo kunt u voorbereid naar het stadhuis of wordt u verwezen naar de gemeentelijke website.

In het groene gedeelte van de gemeentegids staan contactgegevens van diverse verenigingen en organisaties.

Digitale gemeentegids

In de digitale gemeentegids kunt u eenvoudig contactgegevens op thema zoeken. U zoekt direct bij u in de buurt of in heel Rijswijk. Een kaart toont de locatie van wat u zoekt. Eventueel plant u eenvoudig uw route ernaartoe. De digitale gemeentegids wordt regelmatig geactualiseerd.

Aanvragen

Vermelding

Bent u betrokken bij een bedrijf, organisatie of instelling en wilt u die vermelden in de gemeentegids of als u al een vermelding heeft en dingen wil wijzigen. Meldt u dan online aan via http://lokaaltotaal.nl/corporate/uw-vermelding .