Gemeente Rijswijk helpt VvE’s verduurzamen

De komende jaren schakelt Rijswijk over naar een duurzame toekomst. We gaan minder fossiele brandstoffen gebruiken en stappen over naar schone energiebronnen. Dit doen we stap voor stap én samen. De eerste belangrijke stap: uw huis beter isoleren en meer energie besparen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw energierekening en woongenot. 

Maak uw VvE klaar voor de toekomst

Woont u in een appartement? Dan kunt u in uw eigen woning kleine energiebesparende maatregelen nemen. Het isoleren van uw kozijnen, dak of gevel of het verduurzamen van de gemeenschappelijke ruimten moet u samen met uw Vereniging van Eigenaren (VvE) doen.

Dit is niet altijd makkelijk. Waar en hoe moet u beginnen? Wat zijn de mogelijkheden voor uw VvE? Hoe krijgt u uw buren mee? En hoe gaat u het financieren?

Wij helpen u graag op weg

Doe mee met uw VvE en maak nu een afspraak met een van onze VvE-adviseurs. Zij kijken samen met u (en uw buren) hoe we uw VvE het beste klaar kunnen maken voor de duurzame toekomst. Zij vertellen u graag meer over de subsidiemogelijkheden en de stappen die uw VvE kan zetten naar een verbeterplan. 

Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze VvE-adviseurs. U kunt ook bellen met 14 070 (optie 4) en vragen naar een VvE adviseur van team Energie & Klimaat.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over energie besparen met uw VvE? Kijk dan op ook eens op de pagina VvE advies. 

doe mee met uw vve campagneposter