Gebruik de BuitenBeter app voor meldingen openbare ruimte

Ziet u op straat iets dat kapot is? Bijvoorbeeld een scheve lantaarnpaal, losliggende stoeptegel of verstopte afvoer? Of komt u op straat een onveilige situatie tegen? Dan geeft u dit makkelijk door via de BuitenBeter app op uw mobiele telefoon.

De melding komt dan terecht bij het Meldpunt openbare ruimte. Die gaan aan de slag met de melding. 

MijnGemeente app stopt

Tot maandag 24 juni 2024 konden meldingen openbare ruimte ook via de MijnGemeente app worden doorgegeven. De MijnGemeente app zou eigenlijk eind 2024 stoppen. Afgelopen weken is gebleken dat de MijnGemeente app in Rijswijk niet meer goed werkt. Daarom is besloten om per 24 juni 2024 te stoppen met deze app. 

Dit betekent dat u vanaf maandag 24 juni 2024 geen meldingen meer kunt doorgeven via de MijnGemeente app. Meldingen die vóór 24 juni 2024 zijn gemaakt via de MijnGemeente app worden niet meer via de app maar via e-mail beantwoord.

Hoe werkt de BuitenBeter app

Download de BuitenBeter app via de App store van Apple of de Google Playstore voor Android

  • Stap 1: selecteer gemeente Rijswijk of sta toe dat de app uw locatie gebruikt.
  • Stap 2: geef aan waar de melding over gaat.
  • Stap 3: voeg als u dat wilt een foto toe.
  • Stap 4: geef de locatie van de melding aan. Type de straatnaam of geef de locatie aan op de kaart. 
  • Stap 5: voeg als u dit wilt uw contactgegevens toe. Dan kunnen wij contact met u opnemen over de melding. En kunnen wij u laten weten wat wij met de melding hebben gedaan. U kunt ook een melding doen zonder uw gegevens door te geven. 

Andere manieren om een melding door te geven

Lukt het niet om uw melding openbare ruimte via de BuitenBeter app door te geven? Dan kan dit ook op de volgende manieren:

BuitenBeter bankje speeltoestel afvalbak