Dit doen Rijswijk Wonen en Vidomes

Betalingsregeling huurbetaling

Heeft u betalingsproblemen en kunt u de huur niet of gedeeltelijk niet meer betalen? Vraag dan een betalingsregeling aan bij uw eigen woningcorporatie. Doe dit zo snel mogelijk om een grotere betalingsachterstand te voorkomen. Samen zoeken we dan naar een passende betalingsregeling.

Bent u huurder bij Vidomes? Kijk dan voor meer informatie op

www.vidomes.nl/ik-huur/mijn-huur/problemen-met-betalen

Bent u huurder bij Rijswijk Wonen? Kijk dan voor meer informatie op www.rijswijkwonen.nl/energieprijzen

Woningen isoleren

Rijswijk Wonen en Vidomes verduurzamen de komende jaren hun woningbezit als onderdeel van hun renovatie- en onderhoudsprogramma. Dit betekent dat woningen beter geïsoleerd worden en energiezuiniger worden gemaakt. Wooncomplexen met de slechtste energielabels (E, F en G) krijgen voorrang. Vaak worden dan ook zonnepanelen op daken gelegd. Deze energiebesparende maatregelen zorgen er voor dat u minder energie verbruikt en uw energierekening minder snel oploopt. Wilt u weten wanneer uw woning of wooncomplex aan de beurt is? Neem dan contact op met uw woningcorporatie of kijk op de projectpagina van uw woningcorporatie: www.vidomes.nl/projecten of www.rijswijkwonen.nl/projecten.

Wilt u zelf aan de slag om uw woning energiezuiniger te maken? Kijk dan hier of u toestemming nodig heeft.

Energiecoach Vidomes

Wilt u weten hoe u uw woning energiezuiniger maakt? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan met een energiecoach van Vidomes via www.vidomes.nl/ik-huur/duurzaam-wonen/energiecoach.