Digitaal parkeerloket

In het 'Digitaal Parkeerloket' kunt u uw parkeerproducten aanvragen, wijzigen en beheren. Lees op deze pagina handige informatie over het gebruik van het 'Digitaal Parkeerloket'.

Aanvragen parkeerproduct

Wilt u een nieuw parkeerproduct aanvragen in het 'Digitaal Parkeerloket' druk dan op de knop ‘aanvragen’ onder “Beschikbare producten”. Als u een aanvraag zelf heeft onderbroken of moet wachten op reactie van het parkeerloket is de aanvraag terug te vinden onder “Lopende aanvragen”.

Bewijslast

Als u bewijzen moet uploaden tijdens de aanvraag, let er dan op dat deze kleiner zijn dan 4MB.

Gebruik e-mailadres

Tijdens het aanvragen van uw parkeerproduct vragen wij om uw e-mailadres. Door het invullen van uw e-mailadres gaat u ermee akkoord dat wij u informatie per e-mail sturen over uw parkeerproduct(en).

Groot voertuig

Bij het aanvragen van een parkeervergunning voor een belanghebbendengebied in Rijswijk kan niet gecontroleerd worden of een voertuig een camper is en/of langer dan 6,00 meter is of hoger dan 2,40 meter. Als aanvrager bent u zelf verantwoordelijk voor uw aanvraag. Een parkeervergunning voor een voertuig geldt niet als dit in strijd is met regels uit andere wetgeving of de Algemene Plaatselijke Verordeningen.

Gegevens parkeerproduct controleren

Druk op het parkeerproduct onder "Uw producten" waar u meer over wilt weten. U gaat naar de detailpagina van het parkeerproduct. Hier vindt u onder "Documenten" ook alle correspondentie over het parkeerproduct.

Wijzigen, tijdelijk kenteken of opzeggen

Via ‘wijzigen’ kunt u eventueel uw kenteken wijzigen een tijdelijk kenteken invoeren of uw parkeerproduct opzeggen.

Vaststellen tarieven

Zodra de tarieven voor parkeerproducten door de gemeenteraad van gemeente Rijswijk voor een nieuwe periode zijn vastgesteld en zijn ingevoerd in het parkeerloket kunt u parkeerproducten waar u recht op heeft aanvragen.

Contactgegevens opgeven of gegevens wijzigen

U klikt rechtsboven op uw naam om enkele van uw gegevens aan te passen. Wij verzoeken u om uw e-mailadres in te vullen zodat wij contact met u kunnen opnemen over uw parkeerproduct(en). U krijgt dan in ieder geval e-mail van ons als uw parkeerproduct verloopt.

Veelgestelde vragen