Bogaard Stadscentrum

Status: Lopend

Bogaard Stadscentrum: hét toekomstbestendige stadscentrum van Rijswijk. In 1960 het eerste grote overdekte winkelcentrum van Nederland, nu samen op weg naar een ‘groen, levendig woon-, winkel- en verblijfsgebied. Samen met bewoners, ondernemers, eigenaren werkt gemeente Rijswijk samen om die ambitie werkelijkheid te maken.

Het plan

In 1960 het eerste grote overdekte winkelcentrum van Nederland. Nu samen op weg naar een ‘groen, levendig woon-, winkel- en verblijfsgebied. Bogaard Stadscentrum: hét toekomstbestendige stadscentrum van Rijswijk. Samen met bewoners, ondernemers, eigenaren werkt gemeente Rijswijk samen om die ambitie werkelijkheid te maken. De toekomstplannen van Bogaard Stadscentrum zijn uitgewerkt in een Masterplan. De komende jaren zullen we de onderstaande deelprojecten stap voor stap realiseren.

 

Deelprojecten

De komende jaren zullen onderstaande deelprojecten stap voor stap worden gerealiseerd. Bogaard Stadscentrum is verdeeld in de deelprojecten: Bogaardplein, openbare ruimte Bogaard Stadscentrum, De Generaal (belastingkantoor) en Hof van Rijswijk (De Terp). Op verschillende plekken wordt al volop gewerkt aan de transformatie van Bogaard stadscentrum. Tijdens de (ver)bouwwerkzaamheden blijft het winkelcentrum gewoon geopend. 

 

Impressie toekomstplan Bogaard stadscentrum
Impressie toekomstplan Bogaard stadscentrum

Deelprojecten

Op de hoogte blijven

Bouwapp

Voor het nieuwe stadscentrum is een Bouwapp ontwikkeld. Deze app gebruiken wij en de ontwikkelaar/aannemer tijdens de uitvoering van projecten. Met de Bogaard Bouwapp krijgt u berichten over naderende werkzaamheden, de voortgang en afwijkende planning. Maar ook de mogelijkheid om te reageren en contact op te nemen. U kunt zelf kiezen welke projecten in de uitvoering u wilt volgen en waarvan u meldingen wilt ontvangen.

Download de ‘Bogaard Bouwapp’ op uw mobiele telefoon of tablet:
1. Ga naar de Apple Store of Google Play store om de app gratis te downloaden of scan onderstaande QR code.
2. Kies het gewenste project en klik op ‘volgen’.
3. Selecteer de betreffende doelgroep.

QR Bogaard 2
QR Bogaard 2

Nieuwsbrief

Leest meer over de huidige ontwikkelingen in de nieuwsbrieven. Of meld u aan, dan blijft u automatisch op de hoogte. 

Laatste nieuws

  • Nieuwe plannen voor Prinsenpassage Bogaard stadscentrum

    De Prinsenpassage – onderdeel van Bogaard stadscentrum – biedt in de toekomst ruimte voor (meer) woningen, een aangepast winkelaanbod, horeca en meer groen. Dit alles blijkt uit het schetsontwerp dat is ingediend door SB Real Estate. Met de ondertekening van de intentieovereenkomst kunnen de plannen voor de Prinsenpassage verder worden uitgewerkt. 

Contactgegevens

Voor vragen over alle ontwikkelingen rondom het project Bogaard Stadscentrum kunt u contact opnemen met:

Informatiecentrum Bogaard
naast de ANWB-winkel
Prins Johan Friso Promenade
2284 EK Rijswijk

Openingstijden
- Dinsdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur.
- Vrijdagmorgen van 10:00 tot 12:00 uur.

E-mail:       bogaard@rijswijk.nl