Boegbeelden

Onze gemeente blijft groeien. In veel vakgebieden breiden we uit. Dit zorgt voor een hoop nieuwe en vertrouwde gezichten. In deze boegbeeldenreeks lees je de verhalen van de mensen die werken voor Rijswijk.

Boegbeelden

Gertjan, directeur Sociaal Domein

gertjan willems

"De gemeente Rijswijk stimuleert de ontwikkeling van het individu. Hiermee heb ik het echt getroffen. En als je dan laat zien dat je wat kunt en wilt, dan is er veel mogelijk!"


 
Lees het verhaal van Gertjan

Wesley, beleidsmedewerker Energietransitie

wesley waser

"In deze functie kan ik vormgeven aan het inrichten van processen en heb ik een grote invloed op de uitvoering van mijn werk. Ik krijg alle ruimte en vrijheid om het beste uit mijzelf te halen."

Lees het verhaal van Wesley

Trainees

Laura, beleidsmedewerker Werk en Schuldhulpverlening

Laura

"Met de andere trainees volg je een ontwikkelprogramma doe je intervisie en opdracht samen. Je bouwt zo echt een band op met elkaar."

Lees het verhaal van Laura

Vivienne, senior beleidsmedewerker Economische zaken

trainee vivienne

"Je ontwikkelt skills en leert wat je sterke en minder sterke punten zijn door een talentanalyse en de coaching en trainingen die je krijgt tijdens het traineeship."

Lees het verhaal van Vivienne

Ailis, beleidsmedewerker Openbare orde en veiligheid

trainee ailis

"Je krijgt de mogelijkheid om je weg te vinden en nieuwe dingen uit te proberen. In een rap tempo kun je verschillende kanten van jezelf laten zien."


 
Lees het verhaal van Ailis

Milou, projectleider Gebiedsontwikkeling

trainee milou

"Je mag verkennen wat bij je past, kunt alle hoeken van de organisatie ontdekken en hebt de vrijheid om je opdracht en rol te kiezen."

Lees het verhaal van Milou

Moska, teammanager Facilitair

trainee moska

"Je krijgt de kans om opdrachten van waarde op te pakken met volledige verantwoordelijkheid. Door learning by doing maak je snelle stappen in je ontwikkeling."


 
Lees het verhaal van Moska

Suzanne, Beleidsmedewerker Onderwijs & Arbeidsmarkt en Passend Onderwijs

trainee suzanne

"Door het traineeprogramma ken ik mijn talenten en weet ik wat ik wel en niet wil. Dit helpt bij mij het nemen van verdere keuzes voor mijn loopbaan."

Lees het verhaal van Suzanne

Sophie, Beleidsuitvoerder Bestuursadvisering & Bestuurlijke besluitvorming

trainee sophie

"Volg je gevoel en ga uitdagingen niet uit de weg. Dat je iets nog niet weet of kan, wil juist zeggen dat daar een leerkans zit. Ga niet voor de veilige weg."
 

Lees het verhaal van Sophie

Kom werken voor Rijswijk

Rijswijk breidt uit. Dit biedt in de komende jaren veel ruimte voor leren en ontwikkelen. Vind de baan die bij jou past, kom werken voor Rijswijk.

Naar de vacatures Terug naar de overzichtspagina