Toiletvoorzieningen (openbaar)

Algemeen

Iedereen heeft er weleens mee te maken: opeens naar de wc moeten. Daarom hebben wij de belangrijkste openbare toilettenvoorzieningen in Rijswijk voor u op een rij gezet.

Omschrijving

Onze openbare toiletvoorzieningen bevinden zich onder andere in de gemeentelijke openbare gebouwen zoals het gemeentehuis, Centrum voor Jeugd en Gezin, Rijswijk Buiten en het Werkgeverservicepunt/de Gemeentewerf.

Andere openbare wc’s

Maar er zijn natuurlijk ook andere plekken met een openbaar toilet. Daarbij kunt u denken aan de Bibliotheek, Trias, de Rijswijkse Schouwburg, Wijkcentrum Stervoorde, Wijkcentrum het Oude raadhuis en Museum Rijswijk. Ook zijn er opengestelde toiletten in supermarkten, restaurants en tankstations (waar u soms iets voor moet betalen).

Vind overal een toilet

Met de gratis HogeNood-app komt u er snel en gemakkelijk achter waar het dichtstbijzijnde openbare toilet is. Installeer de app op uw smartphone en HogeNood stippelt de route voor u uit. Ook laat de app zien om wat voor soort toilet het gaat. Handig als u bijvoorbeeld een rolstoeltoegankelijke wc nodig heeft.