Cannock Chase nieuwe partner voor parkeerboetes

Per 1 december 2022 gaat de gemeente Rijswijk samenwerken met partner Cannock Chase voor het verwerken van parkeerboetes (naheffingen). Dit betekent dat zij vanaf deze datum namens de gemeente de naheffingen versturen. Ook het afhandelen van bezwaren op naheffingen van na 1 december verloopt dan volledig via Cannock Chase. Cannock Chase neemt de werkzaamheden over van Tobias Fiscaal.

Voor het afhandelen van een naheffing, ontvangt Cannock Chase uw persoonsgegevens van de gemeente. Zij verwerken alleen de gegevens die zij volgens de privacywet- en regelgeving mogen opvragen. Op de pagina Ik heb een naheffing (parkeerboete) ontvangen vindt u meer informatie over hoe u een boete (naheffing) en hoe hiertegen bezwaar kunt maken.

Naheffingen tot 1 december 2022 via Tobias Fiscaal

Heeft u een naheffing ontvangen van vóór 1 december 2022? Deze wordt nog verwerkt door Tobias Fiscaal. Dit geldt ook als u al een bezwaar heeft tegen een naheffing die is uitgeschreven vóór 1 december 2022. Tobias Fiscaal handelt deze bezwaren nog volledig af.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met het Parkeerloket via 14 070 (keuze 4 voor Rijswijk en kies dan voor Parkeerloket) of mail naar parkeerloket@rijswijk.nl.