Sociaal Wijkteam

Het Sociaal Wijkteam Rijswijk bestaat uit professionals met verschillende achtergronden. Zij kunnen u ondersteunen in situaties waarin u er zelf even niet meer uit komt. Denk aan vragen over werk, geld, wonen, zorg, gezondheid, relaties of een combinatie hiervan. Onze professionals luisteren, geven advies, helpen, verwijzen door en denken met u mee.

Wat doet het Sociaal Wijkteam?

De dienstverlening van het Sociaal Wijkteam bestaat uit het bieden van co√∂rdinatie en kortdurende begeleiding. Als duidelijk is waar uw ondersteuningsvragen liggen, zal bepaald worden of en welke dienstverlening vanuit het Sociaal Wijkteam passend is. 

Het Sociaal Wijkteam Rijswijk werkt nauw samen met andere afdelingen van de gemeente (o.a. het Financieel en Werkgevers Servicepunt, Inkomen & Participatie, de WMO en het Jeugdteam) en ook met organisaties zoals Welzijn Rijswijk, Indigo, Perspectief, het talencentrum, Stichting KEI en nog vele anderen.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Het Sociaal Wijkteam Rijswijk is van 09.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.  Bel 070 20 548 43 of mail sociaalwijkteam@rijswijk.nl gerust of vul het aanvraagformulier in.

Wij zijn gehuisvest in het Centrum voor Jeugd Gezin aan de P. van Vlietlaan 10 te Rijswijk. In dit Centrum vindt u naast het Sociaal Wijkteam ook het Jeugdteam van de gemeente en de Jeugdgezondheidszorg.