MEE op weg

Heeft u een kind met een beperking ouder dan 12 jaar? Wordt hij of zij gebracht en gehaald naar dagbesteding of school? Of haalt u hem of haar zelf op van school of dagbesteding? Als u denkt dat uw kind best zelfstandig zou kunnen reizen, dan is het mogelijk om uw zoon of dochter de training MEE op weg te laten doen.

Binnen deze training gaat de trainer stap voor stap uw kind begeleiden naar het zelfstandig reizen. Hierbij wordt rekening gehouden met de beperking van uw dochter of zoon. Eerst wordt er een afspraak ingepland om u meer te kunnen vertellen over de training. Ook wordt er bekeken of uw kind in staat is het zelfstandig reizen te leren. Want een training moet natuurlijk wel een succesvolle ervaring voor uw kind worden!

Kijk voor meer informatie op www.meezhn.nl/mee-op-weg.

'Zowel mijn zoon als ik zijn zo blij dat deze training er is. Ik weet nu (ook omdat iemand anders heeft meegekeken en getraind) dat mijn kind veilig zelfstandig kan reizen en mijn zoon geniet van deze vrijheid en het vertrouwen dat hij krijgt. Een prachtresultaat voor ons beiden.'