Burgemeester en wethouders

Burgemeester & Wethouders

 • Burgemeester Huri Sahin

  Huri Sahin is de burgemeester van Rijswijk, daarnaast heeft zij de portefeuille Openbare Orde, Veiligheid, Communicatie en Personeel en Organisatie.

  Huri Sahin
 • Wethouder Armand van de Laar

  Armand van de Laar is wethouder Stadsontwikkeling, Mobiliteit, Grondzaken en Participatiebeleid en 2e locoburgemeester.

  Armand van de Laar
 • Wethouder Mark Wit

  Mark Wit is wethouder Energie(transitie), Openbare ruimte, Milieu en duurzaamheid, Volksgezondheid, Kunst en cultuur, en 3e Loco-burgemeester.

  Mark Wit
 • Wethouder Werner van Damme

  Werner van Damme is wethouder Financiƫn, Economische zaken, Voorkomen ondermijning, Bedrijfsvoering, Dienstverlening en 4e Loco-burgemeester

  Werner van Damme
 • Wethouder Gijs van Malsen

  Gijs van Malsen is wethouder Volkshuisvesting, Integratie, Emancipatie, Armoedebestrijding, Welzijn en 5e Loco-burgemeester.

  Gijs Malsen
 • Gemeente secretaris Peter Schuit

  Peter Schuit is gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Rijswijk. Vanuit deze functie is hij de eerste adviseur voor het college van burgemeester en wethouders en daarnaast verantwoordelijk voor de gemeentelijke organisatie.

  Peter Schuit

Het college van burgemeester en wethouders (B&W) bestaat uit de burgemeester en vijf wethouders. Zij worden ambtelijk ondersteund door de gemeentesecretaris. Samen vormen zij het dagelijks bestuur van de gemeente Rijswijk. De woordvoerders van de gemeente zijn te bereiken via het telefoonnummer +316 23 89 89 06 of per e-mail communicatie@rijswijk.nl.