Zoekresultaten

  1. Bouwbedrijven moeten een melding doen van de bouwstoffen die zij gebruiken voor bijvoorbeeld de bouw van een weg of brug. Het gaat om bouwstoffen zoals:
  2. Voor het aanvragen van een scheiding gaat u naar de rechtbank. U heeft hiervoor een advocaat nodig. Zodra de gemeente de scheiding inschrijft in de burgerlijke stand, is de echtscheiding officieel.
  3. Personen die radicaliseren, keren zich af van de maatschappij. Zij kunnen afwijkend en extreem gedrag laten zien. Hiermee willen ze een bepaald doel bereiken. Deze personen kunnen bijvoorbeeld:
  4. Door storm Eunice worden zeer zware windstoten verwacht. Ruim losliggende spullen rondom uw huis op en wees extra voorzichtig als u naar buiten moet.
  5. U kunt op verschillende manieren overlast hebben van jongeren. Hierbij kunt u denken aan:
  6. U kunt op verschillende manieren overlast hebben van uw buren. Bijvoorbeeld hondenpoep op uw stoep.
  7. Drugsoverlast is overlast die wordt veroorzaakt doordat mensen drugs gebruiken. Hierbij kunt u denken aan: diefstal vervuiling verstoring van de openbare orde handel in drugs een onveilig gevoel bij omwonenden
  8. Er kunnen ongewone voorvallen in uw bedrijf gebeuren. Dit zijn incidenten waarbij schade aan het milieu ontstaat of kan ontstaan. Bijvoorbeeld branden, explosies, ongevallen of storingen.