Kom naar de uitreiking van de Sportprijzen

Op vrijdag 18 januari 2019 is het zover. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij het Prinses Irene Sportpark (STIP) (Schaapweg 2) wordt bekend wie de winnaars zijn van de Rijswijkse Sportprijzen en de Publieksprijzen.

Genomineerden Sportprijs 2018De jury buigt zich de komende weken over de prestaties van de genomineerden om de sportprijzen te benoemen. Alle genomineerden krijgen altijd een sportpenning.

Naast de door de jury gekozen sportprijswinnaars zijn er ook weer twee publieksprijzen te weten de Publieksprijsindividueel en –team. De stemming hiervoor is intussen gesloten. U kunt nog wel kijken wie er allemaal genomineerd zijn.

Uitreiking

Op vrijdag 18 januari 2019 is het zover. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij het Prinses Irene Sportpark (STIP) (Schaapweg 2) wordt bekend wie de winnaars zijn van de Rijswijkse Sportprijzen en de Publieksprijzen. 

Iedere in sport geïnteresseerde Rijswijker is van harte welkom deze avond bij te wonen. De deuren gaan om 19.30 uur open, start Sportprijsuitreiking is om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Meer weten?

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Erwin van Es, erwin@setinmotion.nl