Smart City stadscongres in De Loods

Welke ontwikkelingen en mogelijkheden biedt 'Smart City' ons voor het leven en werken in onze stad? Kom 4 december naar het stadscongres van Rijswijk in De Loods.

Datum

04-12-2019

Smart City
Gelegen tussen Delft en Den Haag heeft de gemeente Rijswijk de afgelopen tijd ervaring opgedaan met het toepassen van slimme technologieën om de kwaliteit van leven en de leefomgeving van haar inwoners te verbeteren. Steden die zich hiermee bezighouden zijn inmiddels bekend geworden als 'Smart Cities'. Maar wat betekent dit nu precies en welke mogelijkheden kan het de stad en haar inwoners bieden? Slimme technologieën en innovatie kunnen helpen, maar wel wanneer bij het toepassen de inwoners en ondernemers van de stad centraal staan. Rijswijk wil het 'toepassen van innovatie' concreet vorm geven voor en door haar inwoners.

Het stadscongres van 4 december is bedoeld om de gemeenteraad, maatschappelijke instellingen, onderwijs, ondernemers, inwoners en geïnteresseerden uit andere steden te informeren over en te betrekken bij de manier waarop Rijswijk nu aan de slag is. We nodigen belangstellenden van harte uit om het stadscongres bij te wonen. Het aantal deelnemers is wel beperkt en op basis van aanmelding. Aanmelden kan op SmartCity@rijswijk.nl.

We kijken uit naar een interessante en waardevolle avond!