Samen Rijswijk

De decembermaand is aangebroken. Normaliter een feestelijke maand die veel mensen samen met hun dierbaren doorbrengen. We zien in Rijswijk veel initiatieven ontstaan om elkaar te helpen in deze moeilijke tijd. Van een klein tot groot gebaar, wij zijn er trots op hoe Rijswijkers elkaar steunen. En roepen inwoners op om, zeker in deze tijd, extra om te kijken naar mensen uit uw omgeving. Hebt u een familielid, vriend of buur die zich misschien eenzaam voelt of hulp kan gebruiken? Voor deze mensen kan een steuntje in de rug, zeker in deze tijd, veel betekenen! Op deze pagina vindt u een overzicht van enkele (lokale) initiatieven. Draagt u ook een steentje bij? Met aandacht voor elkaar, komen we hier samen doorheen!

Wijkactiviteiten De Ontdekkers

De Ontdekkers is een programma van de gemeente Rijswijk. Team Brede Impuls (onderdeel van Haaglanden Beweegt) organiseert ieder schooljaar, samen met lokale partners, een inspirerend naschools activiteitenaanbod. Rijswijkse kinderen krijgen zo alle kansen om (verborgen) talenten te ontdekken.

Workshops Welzijn Rijswijk voor jongeren van 12 t/m 17 jaar

Geef je op voor één van de sportieve workshops die de jongerenwerkers van Welzijn Rijswijk speciaal voor jou organiseren. Natuurlijk houden ze rekening met de corona regels. Of vind je een online Pubquiz of Bingo leuker? Misschien oefen je al druk op je Rap skills of Dance moves? Maak hier dan een kort filmpje van en misschien win je wel een cadeaubon. Er is keus genoeg, dus er zit zeker iets voor jou bij.  

Online FIFA-toenooi voor jongeren

FÏFA toernooi
Speciaal voor alle 18+ Rijswijkse jongeren organiseert Haaglanden Beweegt op 29, 30 en 31 december een online FIFA-toernooi. De prijzenpot is een PlayStation 5 en 1000 euro aan bol.com tegoedbonnen!