Udo Oelen

Udo Oelen

Samen met mijn vrouw woon ik sinds 2006 in Rijswijk. Gedurende vele jaren in het mooie Leeuwendaal, nu in de prachtige Bomenbuurt. in het dagelijks leven werk ik als Chief Privacy Officer bij de Nederlandse Spoorwegen.  Samen met mijn team werken we er elke dag aan dat NS zorgvuldig omgaat met de persoonsgegevens van reizigers en medewerkers.
Het werk als raadslid kent belangrijke overeenkomsten met die baan. Want in essentie is de opdracht hetzelfde. Namelijk het toetsen van voorstellen aan kaders, en daarvan iets te vinden. Als raadslid specifiek door voorstellen van het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente te toetsen op de vraag of de belangen van de Rijswijkers ermee zijn gediend.

Ik sta voor een bereikbaar Rijswijk. Bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het OV. En ik sta voor een Rijswijk waarin genoeg ruimte wordt gegeven zodat burgers en bedrijven initiatieven kunnen ontplooien om van onze stad een nog betere en mooiere plek te maken. Om te wonen, werken en te genieten.

Nevenfuncties

  • Bestuurssecretaris Nederlandse Spoorwegen (bezoldigd)
  • Bestuurslid DDMA (onbezoldigd)