Rick Krumeich

Wie
Ik ben “kleine Kruum”, maar op 17 september j.l ben ik opa geworden van een mooie kleinzoon “Mason”!! (nu de kleinste Kruum). Ik heb twee volwassen zoons Hans en Thijs en een hele lieve en intelligente vriendin die directeur is van het participatie bedrijf LZW in Zwijndrecht. EEN ENORME inspirator! Tijdens het ontwikkelen van plannen en innovaties wil ik graag klussen op mijn klassieke Britse zeilbootje en op eigen recreatie eilandje (Het Kruum eiland) in Aalsmeer.

Om daar met gesprekspartners en familie op te trekken en mooie dingen te bouwen en te bedenken is heel inspirerend en fijn!

Werk
Wat doet u in het dagelijks leven?
Tot kort ben ik nog werkzaam bij het Albeda College, ik ben daar mijn acquisitie werkzaamheden aan het afbouwen. Op redelijk korte termijn wil ik mijn inkomen generen uit het zgn. Productiebedrijf  Stoudt Producties (zie FB).

Politieke achtergrond
Ik ben een politiek en maatschappelijk betrokken persoon en voel de behoefte politiek toegankelijker en leuker te maken voor de burger. Ik ben nieuwsgierig naar de politieke keuzes die mensen doen die juist ver van mij afstaan (een meer antropologische kijk). Uitsluiten van politieke partijen of mensen met een andere mening, of hen neerzetten als extreem of verwerpelijk (zelfs Trump) vind ik pas echt dom en laf! Ik wil mij inzetten tegen politieke desinteresse en wil verdere polarisatie tegen gaan.

Ga in gesprek, meet wat de ander echt drijft en kijk dan wat er wel te bereiken valt.
Persoonlijk positioneer ik mij wel aan de linkerzijde van de politiek, maar ik pas toch ook niet helemaal is dit hokje.

Onderwerpen
* Bestuurlijke en politieke effectiviteit van de het politiek/ambtelijke bedrijf gemeente Rijswijk beschouwen en van commentaar voorzien. Dit juist op terreinen waar een snelle pro actieve houding van de gemeente heel nadrukkelijk vereist is!.
*Welke effectieve handhaving er plaats vindt om mensen te weren die niet recht hebben op een uitkering, subsidie of andere geldstroom. Welke maatregelen kunnen hierbij bedacht worden om wel een eerlijke verdeling te bewerkstelligen.