Caroline de Mooij

Caroline de Mooij

Mijn naam is Caroline de Mooij, ik ben 33 jaar en ben de trotse eigenaar van een nieuwe duurzame woning in RijswijkBuiten. Ik heb 25 jaar gehockeyd en ben vrijwilliger bij de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee. Dat heeft me enthousiast gemaakt om ’s winters ook wat meters te maken op kunstijs.

Ik sta niet graag langs de lijn en heb mij daarom als nieuwe inwoner van Rijswijk en actief lid van de VVD kandidaat gesteld. Ik ga graag met inwoners in gesprek om te weten te komen wat er leeft. Extra aandacht wil ik hebben voor het vertegenwoordigen van de jongere inwoners en de grote groep nieuwe Rijswijkers in RijswijkBuiten. Ik vind het belangrijk dat de inwoners van RijswijkBuiten ook echt onderdeel gaan uitmaken van Rijswijk, bijvoorbeeld door met plezier te kunnen recreëren in onze gemeente.

De Rijswijkse middenstand laten meeprofiteren van de groei van onze stad is mijn streven. Ik ben door mijn ervaring in het bedrijfsleven gewend om eigen verantwoordelijkheid te nemen en verwacht dit ook van anderen. Een financieel stabiele gemeente vind ik erg belangrijk. Een kosten-batenanalyse moet top of mind zijn bij besluitvorming.

Nevenfuncties

  • HR medewerker (bezoldigd)
  • vrijwilliger bij Alternatieve Elfstedentocht Weissensee
  • Auditcommissie