The Beatrix: anterieure overeenkomst ondertekend

The Beatrix - ook wel Van Markenlaan 5 – tegenover de Bogaard stadscentrum biedt straks plek aan 166 huurwoningen. De gemeente Rijswijk en de eigenaar/ ontwikkelaar hebben hiervoor gisteren, 12 juli, een anterieure overeenkomst getekend. De werkelijke verbouw van kantoor naar woningen komt dus dichterbij. Nog even geduld.

Impressie The Beatrix
Het gebouw staat aan de Prinses Beatrixlaan, tegenover het Bogaardplein. Het mooie is dat in dit gebouw mensen straks hun vervoer kunnen delen, zoals auto’s, fietsen en scooters. Goed voor net-afgestudeerden en jong professionals.

De afgelopen maanden heeft de aannemer al een aantal voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd: het gebouw is nu leeg en het groen rondom het gebouw is weggehaald. De volgende stap is de omgevingsvergunning. Deze verwachten we dit najaar. Daarna kan de verbouwing starten. Direct omwonenden ontvangen dan uiteraard een brief met uitnodiging voor een informatiebijeenkomst.

Meer informatie op de website: www.rijswijk.nl/projecten/vanmarkenlaan. Of zie het grotere geheel op: Masterplan Bogaard stadscentrum

Wethouder Armand van de Laar van gemeente Rijswijk en Frank Verkerk van TB Verkerk Projects, tekenen de definitieve overeenkomst.