SamenRijswijk: koop lokaal

SamenRijswijk is een campagne waarbij winkeliers en horeca u uitnodigen om lokaal te kopen. Onderdeel van de campagne is een kleurwedstrijd. Daarvoor is een kleurplaat gemaakt met symbool Hansken.

Op 20 mei ging een campagne van start waar wethouders Larissa Bentvelzen en Armand Van de Laar met plezier voor op de foto gingen met de initiatiefnemers. (Foto Peter van zetten)Hansken de olifant. Ooit een geschenk aan Hollandse stadhouder prins Frederik Hendrik van Oranje. Hij leefde een tijdje in de Prinselijke stallen in Rijswijk. Wereldberoemd geworden omdat hij is geschilderd door Rembrandt zelf.

Tegenwoordig vooral het symbool van eensgezindheid onder Rijswijkse ondernemers. SamenRijswijk is een campagne waarbij winkeliers en horeca u uitnodigen om lokaal te kopen. Een initiatief dat van harte wordt ondersteund door het college van Rijswijk. Op 20 mei ging een campagne van start waar wethouders Larissa Bentvelzen en Armand Van de Laar met plezier voor op de foto gingen met de initiatiefnemers.

Kleurplaat

Onderdeel van de campagne is een kleurwedstrijd. Daarvoor is een kleurplaat gemaakt met symbool Hansken. De kleurplaten zijn te halen bij alle winkels in Winkelcentrum In de Bogaard en in winkelcentrum Oud-Rijswijk. De kleurplaat downloaden kan ook. Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk en lever hem in. Dit kan Winkelcentrum Oud Rijswijk bij Koster Klokken. Ook in in de Bogaard kunnen de kleurplaten ingeleverd worden. Tot en met 2 juli zal er wekelijks een prijswinnaar gekozen worden.