Nieuwe aanwinst in Oud-Rijswijk: gebitsprothese studio

Afgelopen weekend is er opnieuw een nieuwe zaak geopend in Oud-Rijswijk aan de Herenstraat 24-26, een nieuwe vestiging van tandprotheticus Denticien. De opening in het voormalig pand van Abn Amro werd in het bijzijn van wethouder Armand van de Laar (Economie & Ruimte), samen met de eigenaar, een lintje doorgeknipt.

 

“Dit voormalig bankkantoor heeft lange tijd leeggestaan, daarom ben ik erg blij dat het nu is gevuld met een zaak die een welkome aanvulling is in het (winkel)aanbod. Het nieuwe winkelconcept past prima in een lokaal winkelcentrum als Oud Rijswijk en Denticien maakt het aan laten meten van gebitsprotheses beter en meer toegankelijk voor iedereen.

Denticien is een nieuw winkelconcept in tandprothese. Klanten kunnen er digitale scans van hun mond laten maken en protheses rollen er ter plekke uit de 3D-printer waardoor deze een perfecte pasvorm heeft. Eigenaar Germen Versteeg: “We zijn heel blij dat wij nu naast Alkmaar en Haarlem ook de inwoners van Rijswijk van een zorgeloze lach kunnen voorzien. We hebben al enorm veel aanmeldingen, meer dan 200, wat aangeeft met hoeveel enthousiasme ons nieuwe concept wordt ontvangen door de inwoners.”

Denticien is opgericht door Germen Versteeg en heeft nu drie vestigingen: in Alkmaar, Haarlem en nu dus ook in Rijswijk. Denticien wil de verkoop van kunstgebitten uit de klinische sfeer halen. Denticien voorziet voor tandprothetici een zelfde ontwikkeling als bij opticiens, die de verkoop van brillen van de medische hoek naar de winkelstraat hebben verplaatst.