Maak op tijd een afspraak voor uw bezoek aan de Publieksbalies

Is uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs verlopen? Of wilt u iets anders aanvragen of regelen bij de Publieksbalies van de gemeente Rijswijk? Maak dan op tijd een afspraak. Op dit moment is het erg druk. Hierdoor zijn de wachttijden om een afspraak te maken langer dan gebruikelijk.

Plan uw afspraak op tijd

Sommige producten, zoals een Uittreksel Basisregistratie Personen, het doorgeven van een verhuizing en het aanvragen en/of wijzigen van een parkeervergunning, kunt u online regelen. 

Wanneer u bij de Publieksbalies van de gemeente Rijswijk wilt langskomen maakt u een afspraak via www.rijswijk.nl/afspraak. Staat het onderwerp waarvoor u een afspraak wilt maken er niet tussen, bel dan met het Klant Contact Center via telefoonnummer 14070 (optie 4).

Plant u liever telefonisch een afspraak in? Neem dan contact op met het Klant Contact Center van de gemeente Rijswijk via telefoonnummer 14070 (optie 4). Houd vanwege de drukte op dit moment rekening met een extra wachttijd.

Wij proberen extra afspraakmogelijkheden en geannuleerde afspraken zo snel als mogelijk toe te voegen in het afspraaksysteem. Kijk dus regelmatig of er nieuwe afspraakmogelijkheden beschikbaar zijn. Meer informatie over het werken op afspraak leest u op www.rijswijk.nl/werkenopafspraak.

Afhalen reisdocument

Vijf werkdagen na de aanvraag kunt u uw reisdocument en/of rijbewijs zonder afspraak afhalen. Let op: feestdagen tellen niet mee als werkdag. U bent welkom tijdens onze openingstijden.

Spoed

Hebt u een spoedgeval en lukt het niet om uiterlijk 2 weken voordat uw reisdocument of ander product zoals een Uittreksel Basisregistratie Personen nodig hebt een afspraak in te plannen? Bel dan met het Klant Contact Center van de gemeente Rijswijk via telefoonnummer 14070 (optie 4). Het Klant Contact Center kijkt met u naar de mogelijkheden voor het maken van een spoedafspraak.