Ja, het is zover! De speelfontein op het Bogaardplein is open

Na lang wachten, is er goed nieuws! Vandaag kunnen alle kinderen spelen en verkoeling zoeken in de ronde fontein. Heerlijk tijdens deze zomerse dagen. De waterpret kan beginnen!

Kinderen spelen in de fontein
Er is lang op gewacht en mensen stelden veel vragen hierover. De speelfontein ligt centraal op het plein tegenover de terrassen van de horecazaken. Het water komt rechtstreeks uit de waterleiding en zal ververst worden zodra (kwaliteit)sensoren dit aangeven. Maar het is geen drinkwater, wat ook staat aangeven aan de rand van de fontein. Wel is het goed voor heel wat uurtjes speelplezier op warme dagen.

Het is de laatste weken goed getest en er is al even proef gedraaid. Misschien heeft u dat al gezien? Kom in ieder geval gerust even kijken.

De fontein vormt het één na laatste element van het vernieuwde Bogaardplein. Het laatste dat we nog bouwen, is de tribune. Deze zal over het schuine dak van de uitgang van de parkeergarage worden gebouwd.

Het Bogaardplein wordt zo een mooie en fijne plek in Bogaard Stadscentrum om een boterham te eten, even te ontspannen of je kinderen in de speelfontein te zien spelen.

Meer informatie over de ontwikkelingen in Bogaard stadscentrum? Kijk op de projectpagina.