Vragen en contact Corona Rijswijk

Heeft u vragen over de nieuwe maatregelen? Kijk dan op de website van de Rijksoverheid www.rijksoverheid.nl. Ook staan de medewerkers van het Klant Contact Centrum klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 14 070. U kunt ook mailen naar stadhuis@rijswijk.nl

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is laten wij dat uiteraard aan u weten. Heeft u aanvullende informatie of kent u regelingen die hier boven niet vermeld staan, maar wel nuttig zijn om te delen dan verzoeken wij u deze aan ons door te geven via bedrijfscontactpunt@rijswijk.nl.

Algemene informatie Corona voor ondernemers

Informatie voor horecaondernemers

Als gevolg van het oplopende aantal besmettingen moeten sociale contacten zoveel mogelijk beperkt worden. Daarom is besloten de horeca vanaf 14 oktober 2020 om 22.00 uur te sluiten. Ook de meeste evenementen zijn verboden.

Bekijk hier alle voorwaarden

Afhalen en bezorgen

  • Zorg ervoor dat uw personeel en uw gasten 1,5 meter afstand houden.
  • Bezorgers mogen op afstand aan de deur bezorgen en niet naar binnen. Verder moet u zich aan de algemene eisen in de horeca houden.
  • Afhaalrestaurants sluiten om uiterlijk 1.00 uur en verkopen na 20.00 uur geen alcohol meer.

Zalencentra en feestlocaties

Voor zalencentra en feestlocaties (binnen én buiten) gelden dezelfde regels als voor de horeca. Per 14 oktober 2020 22:00 uur zijn deze dus gesloten.

Sportfaciliteiten

Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Lees hier meer over het coronavirus en sport. 

Meer informatie 

Meer informatie op https://ondernemersplein.kvk.nl/horeca-regels-tijdens-corona.