Nieuws

Wijkestafette Een tegen Eenzaamheid!

Op maandag 26 september a.s. is er in de Lunchroom bij Oma in De Bogaard een bijzondere Wijkestafette: Een tegen Eenzaamheid!

Samen is leuker! Maatjes in Rijswijk

Het tijdschrift 'Samen is leuker! Maatjes in Rijswijk' is een initiatief van Rijswijk Doet en de gemeente en roept Rijswijkers op om maatje te worden.

Rijswijk doet mee aan Stoptober!

In oktober begint Stoptober weer. De welbekende landelijke campagne om mensen te helpen te stoppen met roken. De bedoeling is om de hele maand oktober niet te roken.

Rijswijk pakt overlast zwerfaval aan

Rondslingerend afval en zwervende vuilniszakken vlakbij ondergrondse afvalcontainers zijn vaak een doorn in het oog. Deze achtergelaten troep veroorzaakt overlast en trekt ongedierte aan.

Herdenking monument het Haantje

Vrijdag 7 oktober om 18.30 uur herdenken wij bij het oorlogsmonument aan het Haantje de slachtoffers van de fusillade op de spoorwegovergang in 1944.

Zwemwater update

Pas op Blauwalg
De omgevingsdienst Midden Holland heeft een negatief zwemadvies gegeven voor het Wilhelminapark en een waarschuwing voor de Tubasingel. De waarschuwing voor De Put is ingetrokken. .

Cultuurmarkt tijdens het Strandwalfestival

Logo Strandwalfestival
Het jaarlijkse Strandwalfestival vindt dit jaar plaats op 9, 10 en 11 september. Drie dagen laat Rijswijk aan zijn inwoners zien hoe het boeit en bloeit.

Wees zuinig met water

Waterkraan
Door het aanhoudende droge weer heeft het Hoogheemraadschap van Delfland, waar Rijswijk onder valt, nog steeds te maken met een tekort aan zoetwater.