Nieuws

Zwemwater

Pas op Blauwalg
De omgevingsdienst Midden Holland heeft een negatief zwemadvies gegeven voor het Wilhelminapark en een waarschuwing voor De Put en Tubasingel. .

Vanaf woensdag 10 augustus hitteplan in werking

Nationaal Hitteplan
Het is warm vandaag en de hitte houdt nog wel meerdere dagen aan. Voor veel mensen betekent dat genieten op het strand of in de tuin. Voor anderen kan het minder prettig zijn.

Mantelzorgwaardering

Als mantelzorger zorgt u langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke of gehandicapte naaste. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, een vriend, buur of kennis.

Wij zoeken Sociale Energie-experts

De komende jaren schakelt Rijswijk over naar een duurzame toekomst. We gaan minder fossiele brandstoffen gebruiken en stappen over naar schone energiebronnen. Dit doen we stap voor stap en samen.

Deelfietsen

Vanaf nu gaan GO Sharing en HTM ook in Rijswijk deelfietsen aanbieden.

Feest in Park Hofrust

Wethouder Van Malsen ondertekent samen met Rupert Hutzinger en secretaris van het bewonersinitiatief Margriet van der Werf het vernieuwde beheerplan voor Park Hofrust (Foto door Ester Fotografeert)
Het was afgelopen donderdag 14 juli feest in Park Hofrust. De afronding van de renovatie van het park werd gevierd. Park Hofrust is in de periode van 2016 tot 2022 opgeknapt.