Nieuws

Herinrichting Lindelaan

Op dinsdag 22 november 2022 hebben we het Voorlopig Ontwerp gepresenteerd in Paviljoen Te Werve. Wat vindt u van het Voorlopig Ontwerp?

Romeinse vondsten in Pasgeld-Oost

Vondsten Pasgel-Oost
Archeologen van onderzoeksbureau Vestigia Archeologie & Cultuurhistorie hebben in de afgelopen maanden een proefsleuvenonderzoek uitgevoerd in het plangebied Pasgeld-Oost.

Bouwen tegen hittestress

Huizen in RijswijkBuiten
Zuid-Holland loopt in Nederland voorop als het gaat om klimaatbestendig bouwen. Het gaat dan om maatregelen tegen wateroverlast, hittestress, droogte en bodemdaling.

Informatiecentrum Bogaard opent haar deuren

Logo Stadscentrum Bogaard
Op woensdag 30 november om 10:30 uur wordt het Informatiecentrum Bogaard officieel geopend door wethouders Armand van de Laar (Stadsontwikkeling) en Werner van Damme (Economische Zaken).

Rijswijk hijst de vlag tegen geweld tegen vrouwen

Vrijdagochtend hebben wethouder Werner van Damme en Tineke van de Grampel, voorzitter van de Soroptimistclub Voorburg-Rijswijk e.o., de vlag gehesen om aandacht te vragen voor geweld tegen vrouwen wereldwijd
Vrijdagochtend hebben wethouder Werner van Damme en Tineke van de Grampel, voorzitter van de Soroptimistclub Voorburg-Rijswijk e.o., de vlag gehesen om aandacht te vragen voor geweld tegen vrouwen wer