Winkelen op afspraak in Rijswijk

Je kan vanaf vandaag niet alleen bellen en bestellen of winkelen via webshops maar ook winkelen op afspraak. Steun uw lokale winkeliers in Oud Rijswijk en winkelcentrum In de Bogaard door snel een afspraak te maken bij uw favoriete winkel!

 

Om de winkelafspraak voor u en de volgende klanten zo prettig, soepel en veilig mogelijk te laten verlopen, vragen we u onderstaande informatie goed te lezen:

  • Er wordt gewerkt met tijdslots: klanten reserveren telefonisch of online een tijdslot, minimaal 4 uur van tevoren. Dit tijdslot duurt minimaal 10 minuten. Uiteraard is de winkelier vrij om langere tijdslots aan te bieden, maar niet meer dan 6 keer per uur. Klanten krijgen een bevestiging van de afspraak met daarin praktische informatie voor een soepel winkelbezoek.
  • Er mogen maximaal 2 klanten tegelijkertijd in de winkel. Kinderen tot 12 jaar worden niet geteld als klant. Heeft een winkel meerdere verdiepingen? Dan geldt het maximum van 2 klanten per verdieping.
  • Iedere winkelier is verantwoordelijk voor het naleven van de corona-maatregelen. Dat betekent dat iedereen 1,5 meter afstand houdt en een mondkapje draagt. Betalingen verlopen zoveel mogelijk contactloos

Veel winkelplezier!