Winkel van de toekomst

Wethouder Armand van de Laar heeft op donderdag 18 april de Hype Lab Pop-Up In de Bogaard officieel geopend en het startschot geven voor een drie dagen durende unieke beleving.

Voordat wethouder Armand van de Laar de Hype Lab Pop-Up winkel in winkelcentrum In de Bogaard officieel opent, spreekt hij de studenten toe die  deze ‘winkel van de toekomst’  gaan runnenOp 18, 19 en 20 april gaat de Hype Lab Pop-Up In de Bogaard aan de Prins Johan Friso Promenade 47 officieel draaien. In deze ‘winkel van de toekomst’ testen ondernemers verschillende innovatieve technologieën samen met medewerkers, studenten en klanten.

De TMO studenten Veerle van Hees en Michelle Delfgou, hebben deze Pop-Up opgezet en georganiseerd. Dit hebben zij gerealiseerd in samenwerking met verschillende partijen waaronder; studenten van de Haagse Hogeschool, verschillende winkeliers uit de omgeving Rijswijk en mede-TMO studenten die hun concept Modemaatjes neer gaan zetten in deze Pop-Up. Modemaatjes biedt met hun nieuwe concept persoonlijke kledingservice aan huis en zal in de pop-up voor het eerst te zien zijn.