Week van het Geld bij FSP Rijswijk

We zijn er eigenlijk iedere dag wel mee bezig: geld. Van de boodschappen tot de rekeningen die we iedere maand moeten betalen. Gebeurtenissen in het leven kunnen invloed hebben op het inkomen. Zo heeft ook het coronavirus financiële gevolgen voor velen. Het Financieel Servicepunt Rijswijk (FSP) is er om inwoners kosteloos te helpen rondom financiële vragen en problemen. Tijdens de Week van het Geld (22 t/m 26 maart) organiseert het FSP speciale telefonische spreekuren en een kleurplatenwedstrijd voor extra aandacht rondom het thema geld.

 

Wethouder Larissa van Bentvelzen: “Het afgelopen jaar is mede door corona een behoorlijke uitdaging voor velen geweest. Ook ontstonden hier soms financiële problemen door. In Rijswijk hebben we het FSP waar iedere Rijswijker terecht kan voor vragen rondom geld en hulp bij (eerste) geldproblemen. Volgende week is het de Week van t Geld, en daarom heeft het FSP speciale telefonische spreekuren. Lukt het u niet om een of meerdere rekeningen te betalen of wilt u advies om uw geldzaken beter te organiseren? Neem contact op met het FSP. Dan kunnen we het samen aanpakken.”

Telefonisch spreekuur

Het coronavirus zorgt er nog steeds voor dat de inloopspreekuren bij het Financieel Servicepunt niet mogelijk zijn. Het FSP is dagelijks te bereiken per telefoon en per e-mail voor korte vragen en voor het maken van een afspraak. Maar speciaal voor de Week van het Geld organiseert het FSP twee telefonische spreekuren waarin vragen direct worden besproken en behandeld.

Tijdens dit telefonische spreekuur zitten medewerkers van het FSP klaar voor vragen over uw geld en uw persoonlijke financiële situatie. De medewerkers proberen u zoveel mogelijk direct op weg te helpen. Mocht toch blijken dat er meer tijd nodig is, dan kan er direct een afspraak gemaakt worden voor een vervolg.

Datum: dinsdag 23 en donderdag 25 maart

Tijd: tussen 9 en 14 uur

Telefoonnummer: 070 - 326 19 55

Kleurplaatwedstrijd

Leren omgaan met geld begint al op jonge leeftijd. Het FSP organiseert tijdens de Week van het Geld een kleurwedstrijd voor kinderen. De tekening is te vinden op de website van het FSP. Ook wordt de kleurplaat neergelegd bij de basisscholen. De mooi ingekleurde kleurplaat kan opgestuurd worden naar het FSP: Steenplaetsstraat 2B, 2288 AA in Rijswijk. Geen postzegel bij de hand? Maak een foto van de ingekleurde kleurplaat en mail deze naar fsp@rijswijk.nl. De winnaar krijgt een leuke prijs thuis gestuurd.

Contact met het FSP

Heeft u vragen, of wilt u advies? Neem dan contact op met het FSP.

Telefoon: 070 – 326 19 55

E-mail: fsp@rijswijk.nl

Website: www.fsprijswijk.nl