Wat wordt de naam van het nieuwe sportcomplex?

De voorbereidingen van de bouw van het nieuwe sportcomplex aan de Burgemeester Elsenlaan / Sir Winston Churchilllaan zijn in volle gang. Vanaf januari starten de eerste bouwwerkzaamheden. Het nieuwe gebouw krijgt straks natuurlijk ook een naam. Heeft u een goed idee voor de naam? Laat het ons weten!

 

Het nieuwe sportcomplex is medio 2021 gereed. Dan staat er een duurzaam, multifunctioneel  en toekomst bestendig gebouw, waar Rijswijkers elkaar kunnen ontmoeten en sport en bewegen kunnen beleven op een positieve manier. Het nieuwe complex zal bestaan uit twee sporthallen, een krachttrainingsruimte- en een budoruimte. Ook komen er horeca voorzieningen.  Onder het gebouw komt een parkeergarage. 

Naam

Met de komst van het sportcomplex hebben we straks weer een plek in Rijswijk waar iedereen optimaal zijn of haar sport kan beoefenen. Een bruisende ontmoetingsplek,  met een uitstraling die uniek is voor Rijswijk. Hier hoort natuurlijk een passende naam bij. We roepen daarom alle Rijswijkers op om een naam te bedenken. Heeft u een goed idee voor de naam? Laat het ons weten! U kunt uw idee vóór 6 januari 2020 mailen aan naamsportcomplex@rijswijk.nl.

Jury

Een jury zal alle inzendingen beoordelen en een selectie maken. Daarbij zal er gekeken worden of de naam goed aansluit bij het sportieve, multifunctionele karakter en de ontmoetingsfunctie van het sportcomplex. Na 10 januari zal de jury de geselecteerde namen bekend maken en kan er gestemd worden op de favoriete naam.

sporthal