Wandel je ook mee met de Nationale Diabetes Challenge?

GGD Haaglanden, de gemeente Rijswijk, Welzijn Rijswijk, diverse zorgprofessionals waaronder Gezondheidscentrum Het Kruispunt en Gezond Natuur Wandelen hebben de handen ineengeslagen en doen mee met de Nationale Diabetes Challenge. Vanaf donderdagavond 12 mei wandelen wij elke week, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. Deze gratis wandeling is speciaal voor mensen met diabetes of een andere chronische aandoening om op een makkelijke manier in beweging te komen.

 

De wekelijkse wandeling wordt begeleid door wandelbegeleiders van Gezond Natuur Wandelen en de eerste 20 weken lopen er ook professionals uit de zorg mee.

Het startpunt van de wandeling is Wijkcentrum Steenvoorde aan de Doctor H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA Rijswijk en we starten om 19.00 uur.

Je kunt je aanmelden via https://www.nationalediabeteschallenge.nl/rijswijklooptmee-/inschrijving/

Wil je eerst meer weten over de Challenge?

Dat kan! Op zaterdag 23 april van 14:30-15:30 uur organiseren we samen met de GGD Haaglanden en Gezondheidscentrum Het Kruispunt een informatiebijeenkomst over de Diabetes Challenge in Wijkcentrum Stervoorde. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld je aan voor de bijeenkomst door te mailen naar annette.van.prehn@florence.nl.

Wandelbegeleiders gezocht

Wil je je passie voor wandelen delen met anderen en wil je mensen enthousiast maken voor de natuur? Geef je dan op als wandel begeleider. Je kunt zelf aangeven of je wekelijks of maandelijks beschikbaar bent om de wandelingen te begeleiden.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Mariëlle de Jong: marielle@gezondnatuurwandelen.nl