Vervanging kabelnetwerk gestart

De vervanging van Rijswijks oude verlichtingsnetwerk is vanmorgen officieel begonnen. Dit moet een einde maken aan de problemen die er zijn met de openbare verlichting. Wethouder Armand van de Laar hielp mee in de Minister Talmalaan en groef daar oude kabels op.

Wethouder Armand van de Laar hielp vanmorgen in de Minister Talmalaan een handje mee met het opgraven van oude verlichtingskabels. (Foto Erwin Dijkgraaf)Op dit moment pakken we de verlichtingskabels aan in een deel van de Ministerbuurt. We vervangen daar meer dan een kilometer oude kabel. Dit werk moet aan het eind van dit jaar klaar zijn. Hiermee lossen we storingen op die door het verouderde kabelnetwerk worden veroorzaakt.

Blijf storingen melden

‘Gewone’ storingen kunnen wel voor blijven komen, bijvoorbeeld als er een lamp kapot is. Daarom vragen we u om storingen in de openbare verlichting altijd aan ons door te geven via ons Klant Contact Center. Daarvoor kunt u bellen met 14070 of een melding doorgeven via Melding Openbare Ruimte. Bedankt voor uw hulp!

Bekijk hier ook een filmpje van de aftrap.