Verleng op tijd uw parkeervergunning voor 2023

Had u in 2022 een parkeervergunning en wilt u deze verlengen voor 2023, of wilt u een nieuwe parkeervergunning aanvragen? U kunt dit vanaf vandaag weer eenvoudig online regelen. Zorg ervoor dat u de vergunning in ieder geval uiterlijk 31 december 2022 aanvraagt, zodat deze op tijd ingaat.

 

Hoe werkt het?

  • Voor het aanvragen van de parkeervergunning gaat u naar het Digitaal Parkeerloket.
  • Hier logt u in met uw DigiD (voor particulieren) of eHerkenning (voor bedrijven).
  • Controleer uw contactgegevens en gegevens van de vergunning en betaal met iDEAL.

Heeft u nog geen DigiD of eHerkenning? Vraag hier uw DigiD aan of Vraag hier eHerkenning aan

(houd rekening met enkele dagen verwerkingstijd).

Kosten

Het bedrag van de bewonersparkeervergunning voor 2023 is € 46,20.

Klik hier voor de kosten van alle andere type parkeervergunningen.

Hulp bij de aanvraag

Kent u mensen die hulp nodig hebben bij de digitale aanvraag van de parkeervergunning of DigiD? Bied uw hulp aan, bijvoorbeeld aan de buren. Heeft u zelf hulp nodig? U kunt naar een Informatiepunt Digitale Overheid gaan. In Rijswijk is dat de Bibliotheek aan de Vliet (Generaal Eisenhowerplein 101).  Hier kunt u iedere woensdag van 14.00 - 16.00 uur hulp krijgen op de computer.

Contact opnemen

Lukt het toch niet met de aanvraag? Wij helpen u graag verder. Bel telefoonnummer 14070 (optie 4 voor Rijswijk en dan optie 1 voor Parkeren).  In sommige gevallen kunt u langskomen in het stadhuis (alleen op afspraak). Neem hiervoor altijd eerst telefonisch contact op.

Heeft u andere vragen? Stuur een e-mail naar parkeerloket@rijswijk.nl.

Meer informatie

Alle informatie over voorwaarden van de vergunning, betaald parkeergebieden en tarieven vindt u op onze pagina over parkeren in Rijswijk. Hier vindt u ook een uitgebreide handleiding van het Digitaal Parkeerloket.