Verleng op tijd uw parkeervergunning voor 2021

Had u in 2020 een parkeervergunning en wilt u deze verlengen, of wilt u een nieuwe parkeervergunning aanvragen voor 2021? U kunt de aanvraag of verlenging voor 2021 nu regelen. In verband met corona en ieders veiligheid, regelt u dit online. Dit kan eenvoudig via ons Digitaal Parkeerloket. Zorg ervoor dat u de vergunning voor 2021 uiterlijk 31 december 2020 in orde maakt, om deze op tijd in te laten gaan. De tarieven voor 2021 zijn hetzelfde gebleven.

Voor het verlengen of aanvragen van de parkeervergunning gaat u naar het Digitaal Parkeerloket.. Hier logt u in met uw DigiD (voor particulieren) of eHerkenning (voor bedrijven). Voor de verlenging hoeft u alleen uw contactgegevens en gegevens van de vergunning te controleren en de betaling via iDEAL af te ronden.

Heeft u hulp nodig? Bekijk de stap-voor-stap handleiding van het Digitaal Parkeerloket. Alle informatie over voorwaarden van de vergunning, betaald parkeergebieden en tarieven vindt u ook op onze pagina over parkeren in Rijswijk. Heeft u toch nog vragen? Neem contact op via parkeervergunningen@rijswijk.nl