Tarieven parkeervergunningen voor 2023

Deze week heeft de gemeente Rijswijk de nieuwe tarieven van de parkeervergunningen voor 2023 bepaald. De kosten van de vergunningen worden in 2023 verhoogd door een inflatiecorrectie van 2,4%. De gewone bewonersparkeervergunning kost in 2023 € 46,20 per voertuig, per kalenderjaar. Dit was € 45,-. Het is de eerste keer in zeven jaar dat de tarieven omhoog gaan.

Tarieven Parkeervergunningen 2023 (klik voor overzicht alle tarieven)Klik hier voor de tarieven van alle soorten parkeervergunningen

Vergunning aanvragen of verlengen voor 2023

Binnenkort kunt u een parkeervergunning voor 2023 aanvragen of verlengen. Hierover ontvangt u automatisch bericht, als u woont of werkt in een gebied waar betaald parkeren geldt. Zodra het Digitaal Parkeerloket open is, leest u hierover ook een nieuwsbericht op deze website.

Heeft u nog geen DigiD of eHerkenning? Vraag hier uw DigiD aan of Vraag hier eHerkenning aan, zodat u binnenkort snel en eenvoudig de vergunning kunt regelen.

Meer informatie

Alle informatie over voorwaarden van de vergunning, betaald parkeergebieden en tarieven vindt u op onze pagina over parkeren in Rijswijk. Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar parkeerloket@rijswijk.nl.